uFeel.me
ЗАМЛЪКНАЛО ПИАНО
Автор: tinarosivoice,  18 юни 2010 г. в 22:08 ч.
прочити: 414
Още живо е
пианото
под твоите ръце!..
И в този
черно-бял клавишен свят
импровизира...
безкрайност...
В паузата
дошла не навреме
Вечността
ще те приеме...
До другия живот
пианото ще дреме...
Сбогом, Тео!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me