uFeel.me
ВЪПРОС
Автор: jina97,  23 февруари 2010 г. в 21:03 ч.
прочити: 231
Знаеш ли, че животът изтича  през пръстите ни като дребни стотинки за хляб и аз ще си отида от дните му недомразена и недолюбена?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me