uFeel.me
Урок
Автор: Silviya_Markela,  26 май 2011 г. в 22:20 ч.
прочити: 358

 

 

Животът е низ от мечти-невъзможности. Срещата между копнежа по съвършенство и реалността е болезненост... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me