uFeel.me
Ти не си нежен
Автор: Silviya_Markela,  22 юни 2011 г. в 08:33 ч.
прочити: 425

 

Казах ти, че си нежен, но съм те излъгала. Ти не си нежен, не, в никакъв случай. Така ми се е струвало до сега. Лъгала съм себе си, а от там и тебе. 



Ти си всъщност много повече от нежен...! Много повече! Няма още измислена дума, която да те опише... Дълго си мислих, че тази дума е нежност, но тя е твърде, твърде слаба. В определен момент реших, че ти съчетаваш в себе си всички тоналности на нежността, но с всеки изминал ден се убеждавам, че и това определение е слабо да те опише. И как да намеря думата, когато тя още не е измислена? Когато ти постоянно ме караш да почувствам, че нежността може да бъде още по-нежна и още по-нежна, и още по-нежна...?




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me