uFeel.me
Тайната
Автор: suleimo,  20 септември 2012 г. в 20:33 ч.
прочити: 812
Знаете ли как се променя живота, когато свалиш 20 килограма? Коренно е отговора. Сега ми оставят бакшиш в магазина в който работя, обръщат се след мен, когато вървя с дефилираща походка. Вече ме слушат в захлас, когато говоря. Буквално заваляха предложения за \"приятелство\" в социалните мрежи. Дори аз си харесвам повече настоящите снимки, отколкото тези преди 15 години. За негативите няма да ви казвам. Каквото и да ви мине през главата, познали сте. Да не си мислите, че най-близките ви хора ще ви се зарадват? Напротив, ще ревнуват, ще завиждат, ще ви казват, че сега сте друг човек. Ами да, такава съм. Харесвам се, доволна съм от себе си, имам самочувствие и това ми личи. 
Опитайте и вие, но се подгответе да сте желана и обожавана жена.
Тихо, да не разберат и другите!
Това ще е нашата тайна. 


 Дани Сулакова Suleimo 

 20.09.2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me