uFeel.me
Такситата винаги идват
Автор: ГАЛЯ,  10 февруари 2010 г. в 19:20 ч.
прочити: 371
                   \"Ако таксито не дойде... ще остана цяла нощ!\"
За съжаление в днешно време такситата винаги идват... особено тези, които си поръчал, а съвсем - тези, които те подсещат, че са вече долу... Точно за това Той го казваше всеки път. Мислеше, че това е НАШАТА малка шегичка. Мислеше, че е смешно. И аз се смеех. С глас. Той никога не разбра, че това беше истерия. Знаех точно кога трябва да се разрева отвътре, така че едва когато затворя вратата да се разрева и отвън. И тогава почвах - сядах във формичката на плюшения диван оставена от Него, сипвах си в Неговата чаша, сменях възглавницата си с Неговата... дишах въздуха от балона, който беше надул последният път. По малко. Разбира се, за тези престъпления няма дя кажа никога и на никой...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me