uFeel.me
Тъгата
Автор: savi_90,  6 февруари 2013 г. в 07:34 ч.
прочити: 230

Спиш ли? Или тъгата


е притворила очите ти.


Плачеш ли? Или болката


излиза от душата ти.


 


Лудост е! А мислите са разпиляни,


пръснати са в мрак и тъмнина.


 


Искам да е като в зима,


снежинките бели да се стапят върху мен


И всяка ледена капка да изгаря


по една болка в душата ми.


 


Тогава ще почувствам облекчение


в света на нашето мъчение!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me