uFeel.me
ТУРНЕТО ПРОДЪЛЖАВА
Автор: tinarosivoice,  6 септември 2008 г. в 20:41 ч.
прочити: 354

Няма ги щурците,

прибрали са си фраковете

и цигулките...

за друг концерт нанякъде

са отпътували.

Продължава им турнето

в други несънували,

закупили билети...

След тях задухали

ще има ветрове...

ще потъгуваме

до летния концерт!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me