uFeel.me
ТИШИНА
Автор: Dandykrokodila,  4 февруари 2009 г. в 20:18 ч.
прочити: 221

Ако кажа, че "след теб остана само тишина",
ще излъжа, защото всъщност нахлуха нови звуци!
Страшни звуци от черни дълбини-
Чух сърцето си да плаче,
да блъска силно, да кърви!
Чух душата ми да вика, да крещи.
Чух очите си да плачат -
странен шум - сякаш буря имаше в тях.
Чувах спомените как те търсят -
ровейки из мислите ми.
Дори чувах стоновете на ръцете ми,
които търсеха теб.
Чувах косите си да молят за ласката ти.
Чувах как цялото ми същество
страда от липсата ти,
а всъщност имах нужда от ТИШИНА!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me