uFeel.me
Среднощни мисли
Автор: bivalerieva,  24 януари 2009 г. в 12:47 ч.
прочити: 279

Полуделите ми мисли нощем неуморно,
без да искам, при тебе ме връщат...
В светлината на всичко пропуснато,сторено,
тайно копнея все да съм същата...

Онази,която сънуваше пролет,
и после я срещна.. .във твоите очи...
Онази, която "птица във полет"
нарече душата - и спря да тъжи...!

Полуделите ми мисли денем непрестанно,
у всекиго те търсят, щом не си до мен...
Както искаш наречи го - странно, непонятно -
сребърна луна съм аз - ти нежен си рефрен...!

И тази песен звучи като клетва,
за нашите влюбени лудо сърца,
с обич води ме, аз ще те следвам,
в тебе намерих добра светлина...!

Полуделите ми мисли в спомените наши,
тихо ще живеят пак, и пак, и пак...
Всички ние търсим "рецептата за щастие"...
Тя се крие надълбоко някъде във нас...!

                                                                                   Биляна Валериева
                                                                                         2009-01-24

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me