uFeel.me
Спомени за бъдещето в сън от миналото...
Автор: TheFallen333,  19 февруари 2013 г. в 21:55 ч.
прочити: 445

Будя се понякога от сън, късно нощем в тъмнината,


странно място обитавал, връщам се преди зората.


И донасям в мислите си звук, спомням си за чудесата,


от свят  магически без студ, дето е родена и душата.


 


Привкус непознат на кехлибар, носят в мене сетивата


и лъчи, огряващи палати, приключения отвъд Земята...


Смътен спомен от златни дворци, отразяващи Луната


и пейзаж с висящи градове, реещи се вечно в синевата.


 


Помня също как летя,  редом с мен лети и свободата,


а под мен личи искрящ светът, на мечтите и на красотата.


Там лъжата е табу, също болката, страданието, самотата,


злото е забравен и далечен мит, а смъртта картина на стената...


 


Връщам се след приключението променен, знам аз истината,


добротата е начало на света, съществува нейде там страна на чудесата.


Моля се светът да стане място по-добро, за всички нас – децата на Земята


и сънят от мястото „едно“ да пребъде, побеждавайки  и лошото и тъмнината...


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me