uFeel.me
Самота
Автор: strandje,  21 януари 2009 г. в 16:13 ч.
прочити: 696

Красиви, цветни улици
и разминават се щастливи хора.
На смях, живот и свежест тук ухае...
А аз вървя сама.
За мене пътят е безкраен, прашен
И изпълнен с тишина...
Но пак назад се връщам в спомените...
И там си ти!
И твоят глас в ушите ми звучи,
как нежни думи, ласки ми шептиш...
Не ме забравяй!!!
Моля те!

 


Октомври’00 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me