uFeel.me
Ще се завърнеш ли?
Автор: keitito,  5 юли 2011 г. в 08:44 ч.
прочити: 352
Ще се завърнеш ли, когато чудя се
кой път да поема?
Ще се завърнеш ли, когато
надежда всякаква изгубила съм
и лута се моята душа?
Ще се завърнеш ли, когато тъжна
на прозореца аз те чакам
вперила поглед в далечината,
с надежда да те видя?
Ще се завърнеш ли, когато всичко
вече е умряло, когато нямам сили
да го възкреся?
Ще се завърнеш ли, когато
смисъла изгубила съм вече
и няма за какво да продължа?
Ще се завърнеш ли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me