uFeel.me
Щастието да си родител!
Автор: strandje,  17 септември 2009 г. в 15:31 ч.
прочити: 746

от Ани Кютинска

Не бих те дала за нищо на света,
не бих и за всичките богатства и блага!
По-скоро бих ръцете си отрязала,
но не и от себе си да те отделя!
Не мислех, че една усмивка на лицето  ти,
може да предизвика сълзи на щастие в сърцето ми!
Не вярвах, че човек е способен на такава обич, и на такава любов,
в огъня заради някой, без капка колебание,
на секундата да скочи готов!
Не остана място в сърцето ми,
не остана и една частичка за мен,
цялото е твое и завинаги,
от мига, в който си роден!


17.09.2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me