uFeel.me
Робиня на любовта
Автор: lady_z16,  7 септември 2008 г. в 01:44 ч.
прочити: 303

Красива, прелестна стои
Но облята във сълзи
Със рокля бяла като сняг
Чака тя на онзи бряг
Любовта й да се върне
С топлина да я прегърне
Всяка вечер тя стои
На брега на който ти
Се закле във вечен огън
И остави само спомен
Този спомен не бледнее
Със години не старее
А отваря стара рана
Смъртоносна и голяма
Тя убива я - гори
Страшно много я боли
Но не свежда тя глава
В името на любовта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me