uFeel.me
Реалност
Автор: savi_90,  7 май 2011 г. в 00:39 ч.
прочити: 320
 

Очукана, осиротяла, гладна
за мъничко човешка топлина,
скърби в годината поредна
селото със име Варана!

Милна ми, Българио велика
що ли стана твоята съдба
да гониш българи юнашки,
да стигаш своя край.

Децата ти като населени места
защо ли губят се навред сега
и славна Варана геройска
борбено преборва своя край.

С търпение в годините дочакват
и малкото останали чеда
преглъщайки горчилката с усмивка
за бъдещите светли времена!


                                     21.04.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me