uFeel.me
Разходка в парка (2)
Автор: p.bijev,  8 октомври 2010 г. в 16:04 ч.
прочити: 531
Затворен е вече от десет години
боята завинаги загубила цвят
разцепен асфалт и поникнали  клони
животни отдавна умрели от глад

а имаше време - беше красиво
смях и усмивки по детски лица
майки с колички, носещи кукли
ухание на малки, лилави цветя

Отново зима е, късен декември
луната огряваше сухата пръст
море от кости и детски играчки
оплискан с кръв обърнат кръст

Пороен дъжд, а люлката ехтеше
за последен път отекна смеха
минута мълчание..крясък на гарван
останал самотен крал в пустошта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me