uFeel.me
Принц
Автор: Silviya_Markela,  20 май 2011 г. в 09:15 ч.
прочити: 377

 


Ти си принц! Не ме интересува, че другите възрастни не вярват в принцове. 


Ти си вълшебник! Няма значение, че днешният рационален свят не признава съществуването на вълшебства. 


Ти си истински! И какво от това, че повечето хора са си сложили прилежно маските? 


Ти си...! Непрестанно те преоткривам и винаги, абсолютно винаги, намирам още нещо в теб, в което да се влюбя. 




Посвещавам на Б.!




19.05.2011г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me