uFeel.me
Посветено
Автор: keitito,  6 юли 2011 г. в 11:33 ч.
прочити: 375
Календарът дните отброява,
а годините изнизват се една по една,
твоята усмивка не мога да забравя,
дните ми изпълнени са с тъга.
От очите ми проронва се сълза,
а душата ми от мъка се раздира,
че теб те няма вече на света
и никога не ще се завърнеш у дома.
Днес пред твоята памет аз коленича
и моля се да ми простиш,
за раните, които ти нанесох,
за думата ОБИЧАМ ТЕ, която не изрекох.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me