uFeel.me
Последно писмо до "Нея\"!
Автор: AngelTears,  3 юли 2011 г. в 02:08 ч.
прочити: 328
Пиша още веднъж, но последно за теб, скъпа моя...
      Писна ми от твоята неблагодарност,
         писна ми от теб,
нищо хубаво не си ми донесла и този път!
 Търсих те,
отворих сърцето си в очакване -
        ти не дойде!
Бях готова на невъзможното,
  само ако ти, \"Любов\",
най-накрая ме дареше с плода
       на моето търпеливо очакване...
 Омръзна ми да пиша за теб -
     вече не заслужаваш и това!
        Воювах,
пролях доста на бойното поле,
  победих дори себе си,
     но не - ти и това не призна!
Само знак да беше дала, че те има - неблагодарница.
  Няма да воювам повече за теб,
         няма да бъда твой войник,
сега ти ще се бориш за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me