uFeel.me
Показах ли ти новата си рана?
Автор: soni.andonov,  6 септември 2010 г. в 15:27 ч.
прочити: 889

Ии-и, видя ли новата ми рана?
Не е от теб! От друг приятел!
Не се затваря, и така остана,
да помня някога, че бях мечтател!

Дали боли? Там вече няма нищо!
Поне така на хората разправям.
Какво е мойто? \"Искрено и лично\".
И да не мине, някак си ще се оправям.

Ти вече тръгваш? К\'во да ти предложа?
По мене много място не остана...
Но пробвай, тука някъде е ножа,
кажи ми само как да ти застана!

Приятел в нужда ще познаеш!
Със две ръце заклевам се - така е!
Кой друг, ще трябва да признаеш,
така красиво ще те закопае?













    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me