uFeel.me
Писмо до офицера
Автор: audrey1,  11 ноември 2012 г. в 14:18 ч.
прочити: 182

Аз няма да забравя днес какво ми каза ти \"Армията е целият ми живот\"! Но  и ти не забравяй никога това което аз ще ти кажа сега, за мен и твоят син, ти си целият ни живот. Аз искам утре когато се събудя да си тръгнал, искам да те няма! Три годишният ти син, той днес нищо не разбира, не разбира че за тебе той е втори след войната. Какво ти даде армията , само възможността да погубиш живота си, но в името на родината и пагона си готов на всичко. За мен обаче те са нищо ако теб те няма!А какво си ти за армията, ти дори не си човек, ти си статистика и войник с номер, даже и без име! За теб поредния глупак армията може само алуминиев сандък да купи! И България, Русия, Америка, и всяка страна да изчезне от картата на света нищо няма да има значение ако теб те няма! Затова моля те тръгни сега, тръгни завинаги! Аз искам синът ми да не помни баща си, аз искам синът ми да не живее с мисълта, че войнишката клетва е по- важна от него. Аз искам да мисля че си някъде другаде, че си щастлив с ново семейство, далече от мен, без нищо да знам, без да имам ни вест от теб! Аз не искам да знам, че си някъде в Чечня, в Афганистан, Ирак или Иран! Аз не искам да знам че моят любим е обречен на смърт. Аз искам да живея с мисълта, че изоставил си семейството ни заради друга по силна любов, но не бих живяла и ден с мисълта, че си мъртъв. Аз не искам да знам това! Аз и ден без теб не бих живяла на този свят, защото ти си целият ми живот, и ако теб те няма, нищо няма смисъл! А сега отново повтори си сам на глас \"Армията е целият ми живот\" и после си тръгни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me