uFeel.me
Писмо до любовта
Автор: miss_messy,  7 октомври 2012 г. в 09:11 ч.
прочити: 293

Къде си, любов моя? Къде си и защо не мога да те срещна в този живот? Нима така ще завърша земния си път, без теб? Без да мога да те докосна, да те имам, да те усетя, да те изживея? Къде си ти, този някой, който да преобърне целия ми свят само с един замах! Такъв, какъвто винаги съм те искала, чакала и мечтала! Има ли те изобщо или си само една безумна моя фантазия? Ако те няма, бих искала да те има! Да те има за мен, да те има за да ми даваш живот и да ме правиш щастлива! Да те има за да те е грижа за мен, да те има за да си част от мен! Отказвам да престана да те търся, да мечтая за теб и да се надявам! Любов, аз трябва да те имам! Усещам, че те има, любов моя, усещам те в съня си, усещам те с дъха си, усещам те наблизо, само крачка ни дели! Моля те, любов, направи тази крачка, стъпвай смело, не се страхувай от високите стени. Прескочи ги, любов, аз ще съм отвъд и ще те чакам! Само ми вярвай! Ще се слеем в едно, любов моя! Веднъж и завинаги!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me