uFeel.me
Пътеки неутъпкани
Автор: Silviya_Markela,  16 юни 2011 г. в 16:30 ч.
прочити: 419

 



Аз искам да проправя в теб пътеки нови, по които никой не е стъпвал още. Да стигна там, където сам не смееш да пристъпиш; където шепотът е вик, а викът - експлозия, зараждаща нов свят. 




Аз искам да разчупя всички рамки, на пътеките утъпкани да кажа \"сбогом\". На всичкото \"типично, обичайно, повсеместно\" искам да даря по гума, а сама да се превърна в художник - нов свят да нарисувам - такъв, какъвто е в сърцето ми - жълто - ален, емоционален до безумство и по-красив от всички приказки на куп. 




Аз искам да проправя в себе си пътеки нови, по тях да пусна своите мечти за сбъдване, превръщайки ги от мъничета в гиганти. 



Аз искам да пребродя старите пътеки в мен и да даря на всички призраци покой. Да затворя стаите за бягство, защото са ми вече непотребни. Да пусна слънцето навсякъде.



И ето... започвам да рисувам по самите ни души...



Искаш ли един молив...?




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me