uFeel.me
Отново сама
Автор: ralichka,  5 февруари 2009 г. в 13:19 ч.
прочити: 326

Всичко, което имам си ти.
Всичко, от което се нуждая си ти.
И бих дала живота си за теб
без дори да се замисля:
"Правилно ли е това?"
Предполагам,
това е живота ми без теб.
Страхувам се да се обърна,
споменът отново ще ме нарани.
А колко мъка може
да понесе едно сърце?
Въпреки, че боли
се чувам да казвам:
"Момче, не ме оставяй тук,
сама отново...!"
Просто ми позволи
да те обичам!

 

                          22.11.2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me