uFeel.me
Отчаяние
Автор: didkin,  4 септември 2008 г. в 01:10 ч.
прочити: 564

Господи! прати ми мълния и ме убий!

В(ъв) този свят не искам да живея.

Единтвенно желание ми изпълни -

в(ъв) сенките на залеза да си изтлея.

Да гледам как слънцето отива

зад хълма пак да спи

и като него и аз да си отивам,

към светли по-красиви дни.

Да чувам как часовника тиктака,

последните минути как брои...

И от изстиваща камина -

умиращ пламък да струи.

Отивам си! И туй е факт.

За мене - никой думичка не ще отрони,

а само в равномерен такт

дърветата ще клатят клони.

Ще легна в твърдата земя,

пръстта... ще ме приеме.

И сякаш с ледена ръка -

най-ценното от мен ще вземе...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me