uFeel.me
Осмомартенско
Автор: tonia_borisova,  8 март 2012 г. в 10:21 ч.
прочити: 360
Мили Момичета и Прекрасни Жени, Скъпи Майки и нежни Любими,
Нека и през мътните талази на Времето да водим с Вяра и обич силните си половинки и децата си към брега на щастието и благоденствието, въпреки оскъдицата на радости!Лекувайте с песен-биле душата и не плачете за счупените стомни на мечтите си - мечтайте още по-вихрено и смело, за по-високо небе и силни крила!
Усмихвайте се - така е по-лесно да се изправите, когато се подхлъзнете в подмолите на непредвидими изпитания. Не забравяйте, мили, да се учите от речната вода - с нежно постоянство, тя изглажда и най-острите камъни! Но и подронва бреговете!
Обичайте с цялото си сърце, с всяка фибра на тялото, до сетен дъх... Обичайте и бъдете обичани, единствени, завинаги....
Нека да ви е винаги пролетно в душата, лятно в сърцето, есенно-щедро в разума и искрящо бяло и светло в мислите!
Останете си просто ЖЕНИ - чудо от обич и сълза!
Честит Празник - един от 365-те в годината!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me