uFeel.me
Онази прегръдка
Автор: Silviya_Markela,  21 август 2011 г. в 06:49 ч.
прочити: 446

 

 

Обичам да ме докосваш, да ме целуваш, да преплиташ пръсти с моите, да ме разсмиваш, да ме галиш с поглед, да ме разнежваш с мили думи... но най обичам когато ме прегърнеш, когато ме обвиеш цялата с длани... скрита там, в силните ти и нежни ръце, аз ставам недосегаема и силна, светът става по-добър и по-красив, всички проблеми изчезват и дори светът наоколо изчезва, всичко изчезва... Оставаме само аз, ти и щастието...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me