uFeel.me
Ода за кравата
Автор: Mary Jane,  11 март 2011 г. в 18:45 ч.
прочити: 434

Ммуу, чумер!
Чувам шум в далечината!
Ммуу, чумер!
Крава някъде мучи!
Ммуу, чумер, голяма е и
мляко дава!
Черно-бяла с цицки розови!
Ммуу, чумер крава аз обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me