uFeel.me
ОЧАКВАНЕ
Автор: jina97,  13 февруари 2010 г. в 15:12 ч.
прочити: 253
... Аз все нещо очаквам... Нещо или някого. Спряна на някой ъгъл, под дъжда или под слънцето... Не забелязвайки как живота ми мимоходом се изнизва. Превърнах дните си в очакване. На нещо... На някого... И зная имам твърде много да му кажа. Но се плаша от думите. Защото думите са и сълзи, и камбани, и чукове. Те пленяват, но могат и да нараняват. Може би тишината трябва да бъде моето откровение?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me