uFeel.me
Невярна свобода, наречена раздяла.
Автор: Tonica15,  26 януари 2010 г. в 21:51 ч.
прочити: 565

Понякога трябва да се надигна на пръсти, за да го погледна в очите.



Понякога трябва да се надигна на пръсти, за да го погледна в очите.
Да видя пламъка скрит в зад зелените ириси.
Да се опаря, на лицето му: сякаш мраморно.

Понякога е нужно малко, за да усетя топлината в сърцето си.
Може би усмивката му, смеха му, подлудяват ме, и до днес.

Дали направих грешка? Когато стиха с болка пропих,
дали направих грешка, когато себе си просто ей така затрих?

Навярно, сега съм обречена да следвам една свобода невярна,
от хората наречена - раздяла.

Навярно сега, някъде мрат звезди,
и един есенен пейзаж рисува се, с тъжно окапали листа.

Да си задам ли въпроса, къде е любовта?
Да докосна ли, лицето си, на което дълго време - усмивка, не мярна се?
Да открия ли сега, мъничката радост, скрита в утрешните слънчеви лъчи?

Или просто ...

Понякога трябва да се надигна на пръсти, за да го погледа в очите.

––––––––––––––––––––––––––––---

Österriech
Wien
2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me