uFeel.me
Невъзвратимо
Автор: chergligan,  17 февруари 2012 г. в 19:53 ч.
прочити: 428
                                                               В памет на 13годишния Кольо Пасков, 
                                                               който имаше дарба на художник






                                          Стръкче трева от земята напира  
                                          всичко което живее, умира 
                                          Мънички мравки по гроба се трудят
                                          рой пеперуди мъртвите будят 


                                          Що ли окото във гроба ще зърне                                     
                                          туй що е минало кой ще го върне?.

                                          Малък художник във гроба почива -
                                          времето всички сълзи ли изтрива?..


                                         
                                          Шумно прелитат весели птички
                                          млади художнико, твоите птички
                                          сякаш излезли от твойте картини
                                          с птици... Ах, времето бързо премина

                                          Мъртвите може ли някой събуди
                                          Весело трепкат рой пеперуди...








                                                                                      К. Костадинов





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me