uFeel.me
Нека бъдем по-добри !
Автор: Daniela.Angelova,  18 септември 2011 г. в 12:56 ч.
прочити: 729

Ако попиташ един човек за неговите мечти и цели той би ти казал поне сто, но ако попиташ болният от рак, би казал само една – да се излекува. Знаете ли, познавам много хора, които имат мечти и се стремят да се докоснат до тях, по един или друг начин. И аз имах много мечти, но в този момент от живота ми имам само една. Искам да се опитам да помогна поне на едно дете, да видя пламъка в очите му, искам да мога да помогна на един тежко болен човек да види смисъла на живота и да му дам поне една искра от моя огън. Не съм Богиня и не мога!

Сигурно се питате защо това искам? изгубих един много важен човек за мен, точно защото беше не излечимо болен, не можах да му помогна по никакъв начин, дори и не бях до него в трудните моменти, защото не осъзнавах какво се случва, явно не бях пораснала достатъчно. Никой не е готов за това! И сега след една година искам да помагам на хората. Ако има някакъв начин да видя искрата надежда в нечии очи, бих сторила всичко по силите ми.

На всички ни се е случвало да загубим важни хора от живота си и поглеждайки към небето да се сещаме за тях, да знаем, че една звезда там горе свети за тях. Хората казват, че когато някой умре пада по една звезда, а аз вярвам, че когато се качим на небето се превръщаме в звезди. Вярвам, че нашите близки ни гледат от там, продължавайки живота си като звезди. Може и да греша! Това че, животът на Земята ни свършва и телата ни  умират, не означава, че и ние сме мъртви. След земното си съществуване, продължаваме да живеем в сърцата на хората, които са ни обичали и, които продължават да ни обичат.

Хора, моля Ви поне един път в живота си да бъдем честни не с другите, а със самите себе си! Нека бъдем честни и добри за света около нас. Знаете ли, видях толкова лицемерие и не искам да виждам по вече! Хората казват, че това било само началото и, че има да гледам още много. Но аз не искам! Писна ми от интриги, лицемерие още много „добродетели”! Знам, че всички сте добри в сърцата и душите си, за това нека да направим света по добър. Нека да станем по-добри ! Аз не искам да бъда долна и лицемерна като повечето хора, искам да бъда добра. А вие какви искате да бъдете? Всеки сам избира начина, по който да живее. Аз избрах земното ми съществуване да бъде посветено само на добри каузи. Надявам се, че и вие сте избрали същото.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me