StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 166,700
   Потребители: 12,416
   Автори: 4,033
   Коментари: 322,429
   Точки: 2,663,090
   Съобщения: 167,702
   Лексикони: 4,503
   Снимки: 10,708

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

Нараних те

  Нараних те... Знам, че те нараних. Още преди няколко години ти ми каза да направя нещо - за себе си, не за теб. Искаше малка промяна и тя беше проста и лесна. Но вместо да я направя, с безумието в сърцето си, аз забих копието на упорството си в твоето сърце, прибавяйки и моята рана към милионите други. И ден след ден, час след час, миг след миг забивах копието все по-дълбоко и по-дълбоко... вместо да порасна малко и да видя нещата от друг ъгъл, от друга височина.
     До днес. Днес разбрах, че моето време изтича като пясък между пръстите ми и може всеки миг да свърши, ако не направя веднъж завинаги промяната, която искаш. Без да се крия повече от теб и да си мисля, че ти не знаеш какво се случва с мен. Ти имаш всичкото време на света и можеш спокойно да чакаш, но аз трябва категорично да избера от две възможности - да те послушам или не. И днес аз избрах - ще те послушам и ще направя промяната - заради себе си, не заради теб, но знам, че ти ще бъдеш доволен.
     Прости ми, че те нараних... всъщност ти отдавна вече си ми простил, но аз днес те моля за прошка, днес... Нараних те и няма да ти давам обещания или да се заричам, че повече няма да го правя... Просто наистина сменям посоката на живота си... С твоята посока.
    Знам, че ти виждаш в сърцето ми и ще разбереш дали съм искрена..

vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Друга
публикувана на: 2011-07-04
прочитания: 767
точки: 15 (виж далите точки)
коментари: 2 (виж коментарите)
препоръчано от: 6 (виж препоръчалите)

Вход