uFeel.me
На един боклук
Автор: Mary Jane,  19 февруари 2011 г. в 22:04 ч.
прочити: 281
Удари ме в земята.
Искам да ме направиш мръсен.
Ела, удари ме.
Каквото си правел не ме плаши вече.
Когато съм плакал не съм осъзнавал.
Бил съм един страхливец.
Сега мога да спечеля играта.
Ела, накарай ме пак да плача.
Потърси сълзите ми, за да се пречистиш.
Забий трески по тялото ми.
Потърси приятелите ми, за да видиш дали съществувам.
Може да закрещя. Може да замълча. Може да се предам.
Може да се притисна към земята и да се удрям сам.
Мога да застана и да се обиждам.
Да си съдера кожата, но каквото и да направя ще е моя воля.
Може сега да съм мръсен. Може вече да съм побъркан.
Може сам да си връзвам ръцете и да се гавря със себе си.
Може сега да съм изрод, червеи просто пълзящ.
Може сега да съм никои.
Може да съм пиян или надрусан.
Трябва да съм, за да съм същия кат тебе.
През цялото време твърдеше, че искаш да ме предпазиш, но през цялото време ме превръщаше в себе си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me