uFeel.me
На Кати
Автор: ralichka,  5 февруари 2009 г. в 13:04 ч.
прочити: 310

Прекрасна моя,
от тебе се уча.
Вдъхновени са от теб делата ми.
И когато е студен
ти внасяш слънце в моя ден.
Всички виждат каква съм,
малко чувстват коя съм.
Караш ме да бъда себе си.
Откриваш онова мое Аз,
което отдавна бях заровила -
там, дълбоко вътре в мен.
... Благодаря за всичко,което ми даваш!

 

                                                          02.11.08

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me