uFeel.me
НЕСТИНАРКА
Автор: jina97,  4 март 2011 г. в 12:00 ч.
прочити: 348
... И стъпва България по въглени горещи от векове. Изкусно танцува по огъня, за да се съхрани, с икона пред гърди си - Бог дано я види и чуе, танцува своя нестинарстки танц. И тъпани бият с ритъма на сърцето й. А тя - крака заравя във въглените, но пак не усеща пламъка. Свикнала е с болката, чрез болката сбира сили отново и отново да се изправя, да се възражда, да е жива. По въглени стъпва, корава си остава...

03.03.2011 г. 00.40 ч.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me