uFeel.me
НЕ ЗАВИЖДАМ, НО ОТГОВОРИТЕ СИ НАМИРАМ
Автор: peniashkiplashkoff,  23 август 2012 г. в 19:17 ч.
прочити: 220

Какво ли не му се случва на човек, а и дали всичко при всеки е наред?
Няма смисъл да се питам за отговорите. Те са тук наяве…
Герчо, започнал с търговската количка в ранните години, днес суперите си той строи.
Друга личност със софийски корен тук известна, от машиностроене не разбира, но ръководи бордове различни.

Ей го Слави, известен като кредитен милионер! Обиколи той Европа чрез поредните кметски мандати, и освежи свойте фирми… Ей го Ганьо в днешните години, келепира той използва…
Ето го и Пенчо, подхванал я изкъсо в новите зори, станал едър арендатор – завършил средно в нашето градче, няма втори като него.
Да ви кажа и за артиста Минчо. Просяк е той и има младежка банда, все просяци. Хванал ги изкъсо. Хвърля просешките дрехи посред нощ, прибрира се в двуетажна къща в края на лозята. Регистриран в психодиспансера… Пенсията си взема, но обича и да се превзема… Облича скъсаните дрехи всяка сутрин, слага той перука и артистично парички той прибира.
Не е клюкарско туй за мен. Таз реалност е всеки ден. Не обичам да завиждам, но отговорите си намирам…


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me