uFeel.me
НЕ РАЗБИРАМ...
Автор: dobromirpenkov,  31 март 2011 г. в 09:33 ч.
прочити: 336

    Не разбирам
първобитния екстаз на стрелеца
породен от жалния вик
на простреляната кошута...

    Не разбирам
радостта на ловкия рибар
когато в ръцете му се мята
умиращата риба...

   Не разбирам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me