uFeel.me
Моя Идол...
Автор: Belieber,  28 октомври 2011 г. в 19:57 ч.
прочити: 295
Има едно момиче, нежно, красиво и толкова мило..
Със прекрасни, малки лешникови очи...
със усмивката си тя чаровна засиява като слънчев лъч 
във пролетно небе... стопляйки душите наши, летим,летим
от гласа и неповторим.


Момиче супер талантливо, като звездите незаменимо...
изпълва ме за час със своя невероятен глас..
може да не е победител тя, но живее във хилядите наши сърца! 
Момичето Елица се нарича и се вричам,
че си я обичам ! :)))­­

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me