uFeel.me
Миг
Автор: V_a_n_q,  1 март 2011 г. в 18:42 ч.
прочити: 293
 ... На теб ти  се изплъзва сюжета на романа, в който аз и ти сме главни герои... а на мен ми се изплъзва целият ми живот...
и как да вярвам в това \"и заживяли щастливо\", когато знам, че щастието е само момент, миг - кратък, едва уловим, не вечност. Може би не успявам да улавям миговете, може би наистина съм измислена. Може би самата аз си се измислям, а всъщност изобщо не съществувам... на кого му пука...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me