uFeel.me
Миг
Автор: strelow,  19 януари 2011 г. в 11:36 ч.
прочити: 491
ТОЧНО ТОЗИ МИГ СЪМ ОЧАКВАЛ,

ДА ДОСТИГНЕШ БРЕГА МИ СКАЛИСТ,

ШЕПА ПЯСЪК ОТ МЕН ДА ОТРОНИШ

И СЪС НЕГО, ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВА.

ДА ТЕ ИМАМ... ДОРИ ДА ТЕ НЯМАМ...

ДА ТИ ДАМ... БЕЗ НАЗАЕМ ДА ВЗЕМА...

ДА МЕ ИМАШ... И ПОЧТИ ДА МЕ НЯМАШ...

ДА Е ПРОЛЕТ В ДУШИТЕ НИ ЧИСТИ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me