uFeel.me
Малките неща
Автор: strandje,  22 март 2009 г. в 17:34 ч.
прочити: 651

Каква магия има в малките неща...
една усмивка, просто ей така,
не е ли повод и ти да се усмихнеш?
Едно "Здравей!"
или помахване с ръка,
не те ли кара да отвърнеш?
В забързания ритъм на деня
те губим - Щастие!
Погълнати от ежедневна рутина,
забравяме да бъдем цветни...
А всъщност малките неща
са тези багри и те ни правят истински щастливи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me