uFeel.me
Лично.
Автор: soni.andonov,  23 април 2010 г. в 00:53 ч.
прочити: 607

Оглеждам странника пред мен.
Познавам го от доста време.
Сега изглежда някак променен,
човек превит под тежко бреме.

Преминал през различните периоди,
оставили безмилостни следи,
на радости, падения, възходи
дори на подвизи, но... това преди.

Сега го виждам с друга опаковка.
Във погледа му липсва дързостта,
с която не приемаше да е в масовка,
прескачайки бариерите на възрастта.

Но времето лети напред, не спира.
И просто примирил се със това,
от отегчение готов да финишира,
и да приключи пътят си към вечността.

Да. Вече знам. Не ми е симпатичен.
И бих го скрил под вехто одеало,
за да  остане, скрит и апатичен:
СЧУПЕТЕ СКАПАНОТО ОГЛЕДАЛО!
 





















    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me