uFeel.me
Колко различни чувства можеш да смениш днес?
Автор: eclipse,  2 февруари 2009 г. в 21:20 ч.
прочити: 341

Колко различни неща можеш да направиш за себе си? Много чувстваш, Много виждаш! Много искаш, бленуваш, събуваш, мечтаеш, чакаш, очакваш и желаеш.Но нямаш! Така като се загледаш наистина са много нали? Спомняш ли си когато за последно дефинира думата "инициатива" - когато каза, че ще я поемеш в своите ръце. Да ония двете, с които ме галиш - понякога! Помниш ли когато казваше, че човек е такъв какъвто сам се направи. Когато се мислиш за нещо се стараеш да си. Когато се мислиш за нищо - Всичко е едно голямо нищо. Защо можеш да направиш толкова различно всичко? Днес да си идеалист, а утре да си пълен мазохист.Знаеш ли... (т.е. няма от къде да знаеш...) Едно човече като мене например има винаги едно малко пламъче в сърчицето, което го кара да потръпва. От болка, радост, гняв и различни вълнения. От чувства познати на всекиго и всякак.Спомняш ли си, че ти си човече като мене, като нея и като всички останали. И че в тебе има също едно малко човечно сърчице, което бие през деня и нощта пак заради тебе и заради целият ти свят, които се върти около теб. То в днешно време сме малко едни ренесансови герои, че чак не можем да се гледаме... АМА поне света си е в центъра ни. Загадъчно, реално, мистично, но факт. Един истински и земен факт, които те подтиска понякога! КОФТИ!... Ей, точно заради това утре като станеш се усмихни на деня си! Кажи му, че днес му даваш възможност да се изяви като по-по-най ден. Кажи му, че дори да се опитва да се направи на интересен ти можеш повече и очакваш от него само усмивка, а всичко останало ще си е на мястото. И не забравяй, Не спирай да мечтаеш, да искаш и да бъдеш... Защото на теб това ти отива, отива ти да мечтаеш и да бъдеш. Слънчев ден човече с поохладняло сърце.

 

П.П.: Зимата вече свърши, време е да поработиш и над себе си. С най-добри пожелания, Твоя вечна, незабравимо-окуражаваща и дразнеща създателка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me