uFeel.me
Когато
Автор: veneti,  19 април 2011 г. в 10:45 ч.
прочити: 254
                 За ерекцията и нейната цикличност.

            Когато възбудата е достигнала пределно ниво, когато сетивата са изпънати до степен да засвирят, най-мощният победен марш, най-честата патология е липса на ерекция!
           По-пагубно обратно пропорционално в секса едва ли може да се наблюдава.
           Да си готов да обладаеш всяка милимунда от съществото на другия с една единствена цел, то да трепти за теб и да се сгромолясаш в бездната на най-честото противоречие  между  желания и възможности.
           За съжаление симптома е така да се каже мъжки, жените  рядко  изпадаме в подобно противоречие, но кой ли ни пита нас, обикновено излизаме виновни  в такава ситуация и от нас се изискват сила, воля  плюс характер,  с които да компенсираме аварията.
          И ние... правим  чудеса от храброст  с цел:   Да ни  ......,  уж   по-добре.
А какво се случва?
          Само миг след като си го възнесъл до върха след единствения, пръв и  последен победен залп, \"избраният\" ти обръща гръб свит на кълбо и заспива  в дълбок зимен сън.
          Не се обръщам към миналото или към комшиите, за да търся генезиса на тази ситуация. Най-интересното е, че не го търся и в себе си! Но погледнато хипотетично, ако спра да му пускам и той ме зареже! Това не искам и да си го помислям, защото цялата тази енергия, която влагам във връзката ни, ще остане свободна и тогава...?
          Ще се влюбя отново, ще се гледаме в очите, той ще ми обещава райските градини и ще ми се кълне във вечна вярност,  с един подпис ще го направя пълноправен собственик на всичко мое и така докато смъртта ни раздели или до следващото ми събуждане.
           Не казвайте, че съм лека жена, аз съм просто романтична. Мога да започвам от начало хиляди пъти, водена от моя позитивизъм,  вяра в доброто и мечти по светло бъдеще.
             АВТОМАТА ЗАЦИКЛИ!  ВЪПРЕКИ ТОВА ПУСНЕТЕ МОНЕТА.
                      ВАШИЯТ ГЛАС Е ВАЖЕН ЗА НАС!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me