uFeel.me
Когато ми задават въпроси...
Автор: pavli,  8 август 2009 г. в 00:16 ч.
прочити: 2137

                (... може да се четат само отговорите...)

Кой?
                Който разбира посланията ми...
                и усеща...
Какво?
                Всичко, каквото мога и искам
                да си представя...

Как?
                По най-невероятни начини...
                Безгранична е фантазията...

Накъде?
                Накъдето ме води интуицията...
                и чувството...

Защо?
               Защо не?!...


                                        © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me