uFeel.me
Къс чувства
Автор: вени,  13 октомври 2009 г. в 14:40 ч.
прочити: 598

Полет на цветя,

разходка под дъжда.

Красив букет от нежни мисли,

кратка и копринена милувка.

Скок към далечната мечта,

спусъка натиснат от живота.

Насилствена усмивка на дете,

вик на радост и победа.

Вкус на измяна,

пренебрежение към съседа.

Някаква си зимна приказка

написана от някакво хлапе.

Нова мелодия на хоризонта,

красива златна монета.

Съкровището на Вампира

и малко пролята кръв.

Мрачни и шантави мисли.

Даже леко уродливи.

Всичко е разбъркано,

а купчинката от мисли мирише на изгоряло.

Всичко рано или късно дава на късо.

Пърхащи пеперуди в стомаха.

Малка кошута в сърцето.

Листата падат.

Хаос и безредие.

Една любовна приказка в късен час.

И всичко  това в моята глава.

Всичко е толкова объркано и забавно

като пъзел ушит от  живота.

Къс от чувства не разбрани!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me