uFeel.me
Към светлината
Автор: Jullie,  18 ноември 2010 г. в 23:39 ч.
прочити: 444
Когато целият ми свят увисне,
започва силно и до болка да тежи.
Тогава мислите ми почерняват,
а вярата на капки се топи и пак

безропотно, измежду тръни боса,
по старата коприва стъпвам.
Нажулена вървя и все обичам,
но всяка нощ навън замръквам...

Избодени са стъпалата ми и алена
оставих диря, докато прогледна.
По пътя любовта ми - само моята,
към светлината искам да ме следва!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me