uFeel.me
КАКВО СТАВА ЗА БОГА?
Автор: yuliya2006,  5 юни 2013 г. в 07:45 ч.
прочити: 310
 В тежест съм! Зная! Стара съм вече, грохнала. Но е жестоко да знаеш, че ти броят дните. Да ти се усмихват - уж внимание. Четеш мислите им и те боли, боли...
   Къщичката ми е мизерна, строена след войната. Каквото имаше - оттук, оттам... построихме я. Но мястото е апетитно, в центъра... За него точат зъби и правят планове... А аз  съм просто като дърво на коловоз - трябва да ме няма!
    Четири сина отгледах, трима се споминаха. То и четвъртият едва ходи и диша. Зле е!  А внуците ми колко са много...С колко любов ги изгледах всичките! Едно отиде в Канада, друго в Австрия, едни тук останаха.Но сякаш забравиха детството, обичта... Други са!
    Вчера внучка ми казва, че като идвала от Австрия ходила на хотел. И много пари плащала там, но при майка и теснотия. И все намеци за имота ми. Другия пък ми носи сладкиши и все говори лошо за братовчедите си. А пък Данчо - онзи  които всеки ден идва да ме види. ултиматум ми дава да му препиша. И да се  пренеса при него да живея...
   
    Какво става за Бога! С толкова грижи и обич ги изгледах. Радвах им се, когато тръгваха на училище. И те всеки ден при мен идваха  \"- Бабо, бабо, да ти разкажем\"  Викаха от възторг или плачеха, когато нещо лошо им се случваше...
   
    Но днес не е така! Те са чужди! Те не са моите внуци, не са! Какво става в този побъркан свят? За имот, за пари човешкото се погуби. И мечтаят да те заровят, да те няма на този свят.

КАКВО СТАВА ЗА БОГА, КАКВО!

03.06.2013
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me